Site menu:

Företag i Göteborg som anställer

Du kan lämna ditt CV och jobbansökan direkt till företag i Göteborg som expanderar och som är i behov av nyanställningar. Ta chansen och visa ditt intresse för lediga tjänster genom att skicka in det CV redan idag.
Lämna CV och ansökan direkt online

Göteborgs stad - Alla kommunens jobb i Göteborg
Göteborg Stad har en helt egen jobbportal där samtliga lediga tjänster inom offentlig verksamhet i Göteborg publiceras. Via portalen kan du även hitta vidare till lediga tjänster inom kommunala bolag. Göteborgs Stads jobbportal är en viktig utgångspunkt för dig som söker jobb inom offentlig verksamhet.

Volvo Cars
Volvo Cars är en av Göteborgs största arbetsgivare med cirka 10 000 anställda. Även om lågkonjukturen slagit hårt mot bolaget har man ett ständigt behov av att ersätta anställda som går i pension och byter arbetsgivare. På Volvos hemsida kan du läsa mer om vilka lediga tjänster du kan ansöka till.

SKF Göteborg
Med 2 000 anställda i Göteborg är den gamla kullagertillverkaren SKF fortfarande en av stadens största privata arbetsgivare. Nya affärsområden inom bland annat vidkraftsteknik och annan högspecialiserad teknologi har gjort SKF till ett fortsatt modernt och expansivt företag. I Göteborg finns ett kontinuerligt behov av nyanställningar för att ersätta pensionsavgångar. På SKFs hemsida kan du registrera ditt CV.